O nama - image viber_image_2021-10-16_14-55-20-487-e1634389083192-1024x1024 on https://medentismanus.rs

MSc FRCS DR SONJA CEROVAC

Dr Sonja Cerovac je plastični hirurg sa subspecijalističkim interesovanjem za hirurgiju šake i ručnog zgloba. Od 2008. godine radi u bolnici St George’s u Londonu, UK, velikom regionalnom traumatološkom centru, tako da njenim radom dominira zbrinjavanje velikog broja povreda šake i složenih elektivnih i traumatskih stanja koja zahtevaju lečenje na tercijarnom nivou nege. 


Sonja je aktivno uključena u podučavanje i obuku sledeće generacije lekara i trenutno je vodeći kliničar na Odeljenju za plastičnu hirurgiju. Dr Sonja Cerovac je završila specijalizaciju plastične hirurgije Južne Temze 2007. godine, nakon što je 1999. godine stekla diplomu postdiplomskog istraživanja (master hirurških nauka) na Univerzitetu u Londonu u oblasti hirurgije fleksornih tetiva.


Praksa dr Sonje Cerovac obuhvata gotovo čitav spektar poremećaja šake i ručnog zgloba – od mikrohirurške rekonstrukcije mekog tkiva do artroskopije zgloba i karpalne hirurgije. Ona je tokom godina razvila prilično jedinstvenu kombinaciju plastičnih i ortopedskih veština, uz pomoć stipendija na Klinici za ruke Vindzor i bolnici Rajtington 2008. 


Ona takođe pokriva opšte aspekte plastične hirurgije, kao što su kompleksno lečenje rana i ožiljaka, maligniteti kože i estetska hirurgija.

Dr Sonja Cerovac

Dr Miloš Vučetić

DR MILOŠ VUČETIĆ

Dr Miloš Vučetić, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

sa petnaestogodišnjim hirurškim iskustvom.


Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 2006.g. Zvanje specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije stekao je 2017. g. a zvanje specijalista doktor medicine – oblast ortopedije 2013.g. takodje na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.


Od 2010.g. je u stalnom radnom odnosu u Institutu za ortopediju „Banjica“ na odeljenju za Plastičnu i Rekonstruktivnu hirurgiju.
U toku svog specijalističkog rada pored rada na Institutu za ortopediju „Banjica“ radio je u više privatnih klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu.


Svoje veštine i znanje kontinuirano unapređuje, više puta u toku svog specijalističkog staža boravio je na studijskim programima u inostranstvu od kojih treba izdvojiti boravak u St. Georges Hospital – NHS u Londonu, Engleska 2015.g.
Lekar je MMA Saveza Srbije.


Učestvovao je na brojnim kongresima i stručnim sastancima u zemlji i svetu.

Član je više domaćih i stranih strukovnih udruženja. Licencirani je lekar specijalista za Plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju pred lekarskom komorom R.Srbije.

Dr Miloš Vučetić

Zakažite pregled ODMAH!

Spremni smo da damo sve odgovore na vaša pitanja o hirurškim zahvatima koje obavljamo. 

Prijatelji